top of page
  • Poza scriitoruluiFCRM

Federația de Ciclism din Republica Moldova a semnat un contract cu un nou sponsor general

Sâmbătă, 3 iunie, Federația de Ciclism a Republicii Moldova a semnat un contract cu A.S.I.C.S., care va acționa acum în calitate de sponsor general al nostru.Aceasta este o etapă foarte importantă în viața Federației și a ciclismului în Republica Moldova. Datorită sprijinului și încrederii acordate în noi, desfășurarea competițiilor sportive, precum și participarea sportivilor noștri la cursele internaționale, va fi mai ușoară, mai sigură și mai eficientă.


„Una dintre prioritățile noastre este să susținem un stil de viață activ. Ciclismul este un sport pe care îl poate face oricine, indiferent de vârstă. Este și un mod de transport alternativ. Acesta este pe deplin în concordanță cu ideologia noastră, cu ceea ce oferim și facem. Prin urmare, am devenit parteneri ai Federației de Ciclism a Republicii Moldova pentru a promova împreună aceste valori, pentru a contribui la promovarea unui stil de viață activ, pentru a pregăti sportivi capabili să concureze în condiții de egalitate în competițiile internaționale”, - Alexandru Gîscă, Președintele A.S.I.C.S.


„De mulți ani nu am avut partener general, federația nu era reprezentată. Acesta este un motiv de mândrie și bucurie că acum avem un prieten și partener precum Asociația A.S.I.C.S. Sunt convins că sprijinul Asociației și resursele financiare oferite vor da un impuls semnificativ ciclismului moldovenesc”, a declarat Igor Șorin, Președintele Federației de Ciclism din Republica Moldova.

11 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page